Fotostudio

 

Huren fotostudio

Of je nu voor hobby of (semi-) professioneel een studio nodig hebt. Mojekieke biedt die kans.

We hebben een ruime, gezellige studio met professionele apparatuur. De studio is te huur vanaf €50,- per dagdeel en €80,- voor 2 dagdelen. De studio is 30m2, waarvan 21m2 (5m x 4,20) effectief bruikbaar is voor fotoshoots. De hoogte van de studio is 2,85m.
De studio is geschikt voor vele doeleinden zoals portretfotografie en productfotografie. Ideaal voor fotografen zonder eigen studio.
Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Wij breiden regelmatig de apparatuur en accesoires uit in onze studio.
In de studio zijn o.a. studioflitsers aanwezig met bowens mount. Allen zijn draadloos te besturen. Eventuele adapters voor zelfmeegbrachte accesoires dien je zelf mee te nemen.
Voor de studioflitsers zijn diverse achtergronden, statieven, softboxen met grid, reflectors, gels en snoot aanwezig. Daarnaast zijn diverse props aanwezig en kan de huur uitegbreid worden met rookmachines. Er is ruimte voor visage en omkleden.
De volledige inventarislijst is beschikbaar bij serieuze belangstelling.

Een dagdeel bestaat uit een ochtend (8:00- 12:00), middag (12:30-16:30) of avond (17:00-21:00). Indien agenda-technisch mogelijk zijn afwijkingen hierop mogelijk. Een dagdeel is 4 uur, variaties in tijd zijn mogelijk indien de agenda dit toelaat. Losse extra uren boeken: €7,50 p/u (indien de agenda dit toelaat). 

Photoshoot

Wij zijn altijd op zoek naar leuke samenwerkingen met modellen (m/v) en visagisten om aparte concepten uit te werken. Deze samenwerkingen doen wij op TFP basis (time for photo's) om zo nieuwe fotografie concepten of experimenteren met diverse technieken te verkennen. Uiteraard is dit ook een mooie gelegenheid voor jou om in een ontspannen sfeer andere dingen uit te proberen. Op die manier een mooie kans om je portfolio uit te breiden. Vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Shoot in studio of op locatie
Photoshoots in studio of op locatie (portret, social media of zakelijk) vanaf €75,- 
Ongedwongen no-nonsense photoshoots. 
Wij doen geen familie- of bruiloft shoots. 

©mojekieke
©mojekieke
©mojekieke

Productfotografie

Wil je andere foto's dan dan de standaard stock fototo's van de leverancier van je product? Wil je opvallen tussen al die andere foto's op het internet. Promoot dan je producten met unieke foto's die opvallen tussen al die andere foto's. Of je nu een webwinkel hebt, een winkel, horeca bedrijf of kantoor, wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.

Standaard
tot 100 producten € 4,50 per foto
Meer dan honderd producten, vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Uitgebreid
Collectie op locatie fotograferen (momenteel alleen Zeeland, West Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden)
Starttarief € 40,- per dag + € 4,50 per foto. Maximaal 100 foto's per dag.
Exclusief reis- en verblijfskosten en huur locatie.
AKTIE: Nu tijdelijk 25% korting voor nieuwe klanten ter kennismaking met onze diensten!

Alle prijzen zijn incl. btw

©mojekieke
©mojekieke
©mojekieke